Discman.reismee.nl

Dag 11: Mahalo Hawaii, California here we come!

Dag 11: Mahalo Hawaii, California here we come!

Vandaag was de dag dat we het eiland Oahu gaan verlaten en naar de Bay Area vliegen. Om 8 uur ‘s ochtends vertrok het vliegtuig naar San Francisco, dus moesten we erg vroeg opstaan. Het was ook nog een uur rijden naar het vliegveld én we moesten de Jeep inleveren, dus om 5 uur sloten we de deur van de Airbnb achter ons en reden we weg.

De rit naar het vliegveld was vrij rustig, de auto inleveren ging snel en toen naar de United-incheckbalie. Alle koffers inchecken was nog wel een dingetje maar uiteindelijk lukte het en gingen we vliegen.
Dit was inmiddels vlucht vijf voor Mika en ook deze keer liep het gesmeerd. De kleine man begon wel een keer te roepen voor ontbijt maar verder ging het uitstekelbaars.

Aangekomen in SF was het even kijken wat we gingen doen. We besloten de minirail naar het autoverhuurstation die vlakbij het vliegveld lag. Gelukkig was daar ook een eettentje waar ze hotdogs hebben, want we hadden allemaal behoorlijk honger. We hadden een auto met nóg meer ruimte nodig, dus besloten we voor de goedkoopste oplossing te gaan: een minivan. Nou ja mini... het werd een Dodge Caravan, die is alles behalve mini. We wilden eerst San Francisco verkennen maar omdat we allemaal moe waren, besloten we maar rechtstreeks naar Morgan Hill te rijden, waar Will en Mary Ann wonen.

Het was even zoeken, maar met een omweg reden we toch de goede straat in. We kwamen in een woonwijk met allemaal leuke San Francisco achtige huisje. We belden aan bij nummer 155, waar Mary Ann open deed. Zij had Mika al gezien, maar voor ons was het de eerste ontmoeting met Frank, de Pug. Frank, wereldberoemd op instagram was overenthousiast en stormde naar buiten om ons te begroeten. Het duurde even voordat hij ons volledig vertrouwde maar toen hij dat deed was het een enorme lieverd. Will was nog niet thuis dus konden we even uitpakken en uitrusten.

Toen Will was thuisgekomen en ons na een lange tijd weer had gezien, hadden we nog steeds honger en besloten we eten te gaan halen bij In ‘n Out burgers, de burgers waar wij drie jaar geleden kennis mee gemaakt hadden en al sinds de aankomst in Amerika op zaten te wachten. Naast de gewone burgers hadden wij een aantal dingen die op het geheime menu stonden, zoals de animal style fries, (met ui, kaas en speciale saus) en de protein burger (in sla gewikkeld, in plaats van een broodje). Toen we deze thuis hadden opgepeuzeld waren we moe maar voldaan en klaar om naar bed te gaan.

Groetjes Sander





Reacties

Reacties

Rob

Fijn dat jullie bij Mary-Ann, Will en Frank kunnen logeren, dat scheelt weer een paar Dollars... ?
Is dat ook het stel dat 3 jaar geleden is getrouwd??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!