Discman.reismee.nl

Dag 2: Hollywood!!

We hadden gister afgesproken dat we een beetje zouden uitslapen. Ieder normaal mens heeft, na zo'n lange reis, natuurlijk zijn rust nodig. We hadden afgesproken dat we rond 9 uur zouden ontbijten. Maar ik ben natuurlijk geen normaal mens. Om 6 uur was ik al klaarwakker, helemaal klaar voor wat de dag ons zou brengen. Ik wilde Sander het alleen niet aandoen om er zo vroeg uit te gaan. Om 7 uur ben ik er maar uitgegaan om wat te verzinnen om te doen en om half 8 heb ik Sander ook maar wakker gemaakt.

We hadden besloten dat vandaag een Hollywood dag zou worden. Als eerste de Universal Studio's. Een soort pretpark/attractie waar alles draait om light camera action! Het was al heerlijk zonnig dus we hadden er zin in! En wat een ervaring is Universal Studio's!! Attracties, waarvan de virtual reality de meest moderne attracties in Nederland een soort kermistattracties bij lijken. Wat een spektakel. En de shows, waarvan we echt genoten hebben, zoals een show met de leukste dierenacteurs, en special effects demonstraties. Uiteraard zijn we ook op de foto geweest met The Simpsons, Minions en Scooby Doo. Hoogtepunt van het bezoek was de studiotour, waar we een kijkje achter de schermen konden nemen van bekende filmsets van bijvoorbeeld Desperate Housewives, Back to the Future en Jaws. Maar Universal zou Universal niet zijn als zelfs de studiotour gepaard gaat met de nodige special effects. Want ineens waren we op de set van King Kong en "reed ons trammetje ineens van skull Hill af..."
Na Universal zijn we richting het Hollywood Sign gereden. Het was nog licht, dus dit konden we mooi meepakken. Het blijft een van de mooiste landmarks die ik ooit heb gezien. En de omgeving is prachtig, het ene huis nog indrukwekkender dan de ander. Na het Hollywood Sign zijn we naar Hollywood Boulevard gereden om de Walk of Fame te bekijken. Dit was nog even zoeken, maar uiteindelijk hebben we het gevonden. De trip over Walk of Fame ging voornamelijk zo: "hé kijk, dat is die en die" "huh, die ken ik niet" vervolgens "ken je die niet??? Naahhhh dat je die niet kent"'. Het was zeker gezellig hoor. De dag hebben we geëindigd in een bar in Hollywood waar we ons eerste Amerikaanse biertje hebben gedronken en besloten dat morgen toch wel even een relax dagje wordt. Venice Beach en Santa Monica, get ready. We komen eraan!
groetjes Daphne

Reacties

Reacties

Anna

Te gek, die supermarkt van de Simpsons! Briljant!

Cindy

Het verhaal over Universal Studio's is zó herkenbaar! Leuke verhalen!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!