Discman.reismee.nl

Dag 17: we zijn er bijna!

Het was een enorm lange dag gister dus een klein beetje uitslapen was wel gewenst. We hebben met zijn zessen op een kamer geslapen dus dat scheelde nog wel, dat we op de kamer alvast de dagplanning konden doornemen. Het is nog een klein stuk en we eindigen vandaag in LA. We hadden nog even moeite met een hotel kiezen. Want LA is zo groot, wil je dichtbij Santa Monica, ben je ver van de Hollywood Hills af en andersom. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en een hotel vlakbij Universal Studio’s gekozen. Dat staat namelijk op de planning voor de laatste dag.


De eerste stop van deze dag was het Mc Donalds museum. ( oeh lekker!!) In San Bernardino is Mac McDonald ooit begonnen met een BBQ restaurant, wat uiteindelijk, na een vijandelijke overname, uitmondde in een restaurantketen dat iedereen kent. Binnen waren duizenden oude happymeal speeltjes te zien en alle bekende verpakkingen van weleer.


Via weer een Wigwam motel waar de mannen weer konden stempelen reden we naar Rancho Cucamonga. Hier was in een oude garage en tankstation ook een stempel te halen. De eigenaar vertelde heel enthousiast over het ontstaan, het verval en de wederopbouw van dit gebouw. Behalve wij, was er nog een enthousiaste bezoeker. De eigenaar vroeg aan ons waar we vandaan kwamen. Toen wij vertelden dat we uit Nederland kwamen, reageerde de andere bezoeker super enthousiast met “hé, ik ben geboren in Scheveningen! Dus dat was een leuke ontmoeting


Via Pasadena zijn we naar Los Angeles gereden. Het hotel hadden we snel gevonden en we zijn snel geïnstalleerd. Tijd voor eten dus. De Hollywood Boulevard ligt op een kwartiertje rijden en daar heb ik een leuke diner gevonden. In een zijstraat van de Walk of Fame! Eindelijk weer wat groente! We hebben alvast een sneak peak genomen van de sterren.


Terug in het hotel konden de mannen en opa en oma snel naar bed. Sander en ik bleven nog op want Dave zijn concert is vanavond! Dus die heeft nog een lift naar het hotel nodig. En wij zijn niet te beroerd om hem op te pikken in Downtown Los Angeles. Super luxe hotel, de deur werd voor hem open gedaan en hij kon zo instappen. Welterusten. Morgen gaan we de route helemaal afmaken tot aan Santa Monica!


groetjes Daphne

Reacties

Reacties

Liesbeth

Goed geregeld voor Dave! ??

Ant

Wat voor een concert, Dave? Was het mooi? Herrie zeker? ?? Zolang je er maar van geniet!

Johanna (Couwenberg) Sharp

Hello hello, I am the one that you met in Rancho Cucamonga and I was so thankful to have met you and your family and I’m glad to see that you are home safely.
I look forward to reading your blog, Very Slowly because my Dutch reading in not that good ? continued. Blessings to you and your family.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!