Discman.reismee.nl

Dag 5: naar Palm Springs

Vandaag stond in het teken van de reis naar Palm Springs. Een korte reis van iets meer dan twee uur, no biggie. Na het uitchecken bij het motel reden we langs het postkantoor voor een boodschap, en toen LA uit. We reden langs downtown LA naar het oosten, eerst tussen kleine heuvels door en daarna door mooie rotsformaties, naar Palm Springs. Daar aangekomen was het even zoeken naar het juiste adres, maar die was al snel gevonden. Er was alleen niemand thuis...

Het was even wachten, maar na tien minuutjes kwamen Will en Mary-Ann terug van boodschappen doen. Samen met de moeder van Will en de ouders van Mary-Ann. Na een rondleiding door het mooie huis met zwembad was het tijd voor relaxation. Lekker nachos met dip en even van het weer genieten, een plons in het zwembad en footballs overgooien.

Het was echter snel gedaan met de rust, want toen kwam familie van Mary-Ann binnen. Daarbij inbegrepen waren twee kleine wezentjes, half engeltjes, half duiveltjes: Emma en Kyra-Lee, die respectievelijk 2 en 5 jaar oud zijn. De rest van de middag was het dus spelen met de kids, waarbij aan het einde van de middag oma besloot met de meiden het water in te gaan (nadat pa en ma nadrukkelijk hadden gezegd niet bij het zwembad in de buurt te komen). Daarbij hadden alledrie de meiden, oma inclusief, de kleren nog aan. Hilariteit alom. Gelukkig namen pa en ma het goed op.

De barbecue brandde al toen er nog meer familie binnen kwam; Will's vader met vriendin en zijn opa en oma. Het werd een gezellige avond met lekker eten en Corona's, een kampvuur met giga marshmallows en 's mores. Toen de meeste gasten alweer naar hun motel waren vertrokken deden we nog een gezellig spelletje "cards against humanity". Al met al weinig gedaan maar toch weer moe ;-)

Groetjes Sander

Reacties

Reacties

Anna

No biggie, maar het ziet er wel weer goed uit lieverds!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!